Katkarapu-Retiisi-Perunasalaatti

Valuta ravunpyrstöt hyvin. Puolita lintuperunat ja mausta ne unikonsiemenillä ja suolalla. Yhdistä ravut, perunat, retiisit, tomaatit, sipulit, öljy ja sitruunanmehu.
Sekoita salaattiainekset juuri ennen tarjoiluhetkeä.
Nostele salaatti vihersalaatin päälle ja koristele salaatti juureslastuilla.
Tarjoa kastike erikseen.

Kommentoi

Ainekset
10 annosta
400 g Katkarapuja suolaliemessä tai ravunpyrstöjä liemessä
300 g Pikkuperunoita, keitettyinä
1 tl Unikonsiemeniä
1 tl Merisuolaa myllystä
300 g retiisejä, viipaloituna
2 pientä (300 g) tomaattia, kuutioituna
1 kpl (150 g) sipulia, hienonnettuna
1/2 dl oliiviöljyä
1-2 rkl sitruunanmehua
Salaatinlehtiä
Kastike:
Hyvä Apaja Rapuchiliaioli tai Sinappinen lohikastike