Graavisiikaa, soijasiirappia ja kylmää pasta-ravunpyrstötartaria

Keitä soijasta ja hunajasta paksuhko, mutta juokseva siirappi.

Keitä tagliatelle pätkät al dente. Huuhtele ja jäähdytä. Sekoita aineksista paksu tahna.

Annoksen kokoaminen:
Asettele graavisiikaviipaleet carpaccion muotoon ohuesti lautaselle. Tee pyöreää muottia hyväksikäyttäen keskelle pasta-ravunpyrstötartarista kakku. Valuta ohuina tippoina ympärille soijasiirappia. Koristele annos tuoreilla versoilla tai syötävillä kukilla sekä maissilastuilla.

Viinivinkki: Staete Landt Sauvignon Blanc, Uusi-Seelanti

 

Kommentoi

Ainekset
10 annosta
650 g Chipsters Graavisiika, viipaloitu
Soijasiirappi
2,5 dl Soy-King soijakastike
0,5 dl hunaja
Kylmä pasta-ravunpyrstötartar
250 g Chipsters Rapuchili-aioli
0,5 dl majoneesia ja Heinz-ketsuppi
1,5 dl vihreä Tagliatelle-pasta, keitettynä
1,5 dl Bonduelle rapeita maissinjyviä
1 dl Ravunpyrstöt tilliliemessä, Chipsters