Chipsters Kalapihvi á la Micke, kylmäsavulohitäytteinen kampelarulla ja jokirapupasta

Kalarullat ja -pihvit

Sulata kalarullat. Mausta varovasti suolalla ja valkopippurilla. Kypsennä uunissa 10-15 minuuttia. Kietaise kypsien rullien ympärille kylmäsavukirjolohiviipaleet. Paista kalapihvit parilapannulla kauniin raidallisiksi.

Jokirapupasta

Keitä pasta ohjeen mukaan al dente. Kuumenna rapukastike. Ohenna halutessasi tilkalla kermaa tai valkoviiniä. Lisää lopuksi ravunpyrstöt. Älä keitä enää voimakkaasti, etteivät ravunpyrstöt sitkisty.

Mätivoikastike

Valmista voikastike, johon lisäät loppuvaiheessa valutetun kirjolohenmädin.

Annoksen kokoaminen: Laita Chipsters Kalapihvi á la Micke lautaselle hiukan vasempaan reunaan. Lisää päälle kampelarulla ja laita viereen valmis jokirapupasta. Valuta mätivoikastiketta hiukan kampelarulla-kalapihvin päälle ja reunoille. Viimeistele annos porkkanapölkyillä ja tuoreella yrtillä.

Viinivinkki:  Sartori Soave Classico, Italia

Kommentoi

Ainekset
10 annosta
10 kpl Chipsters Sitruunainen kalapihvi a’la Micke
10 kpl Lohitäytteinen hietakampelarulla, Chipsters
250 g Chipsters Kylmäsavukirjolohiviipaleet
hienonnettua tilliä
ripaus suolaa ja valkopippuria
Jokirapupasta
1 kg vihreä Tagliatelle-pasta
5 dl Chipsters Rapukastike
250 g Ravunpyrstöt tilliliemessä
Mätivoikastike
1 dl voita
1 dl kermaa
1 dl smetanaa
1 dl Chipsters kirjolohenmäti