Perunaletut ja Jäämerensalaattia

Sekoita perunasoseen joukkoon kananmuna, kerma, vehnäjauhot sekä suola ja muskottipähkinä. Paista koelettu voissa pannulla ja lisää tarvittaessa lisää jauhoja, jos lettu ei pysy kasassa. Paistele loput letut ja tarjoile jäämerensalaatin kanssa. Viimeistele hienonnetulla ruohosipulilla ja punasipulilla.

Kommentit

Parhaita

Kommentoi

Ainekset
4 annosta
n. 500 g valmista perunasosetta (esim. pakasteesta)
3 kananmunaa
1 dl kermaa tai maitoa
3 rkl vehnäjauhoja
ripaus suolaa
ripaus muskottipähkinää
voita paistamiseen
lisukkeeksi:
200 g (1 rasia) Hyvä Apaja Jäämerensalaattia
viimeistelyyn:
ruohosipulia (tai sipulin varsia) hienonnettuna
punasipulia hienonnettuna

Katso reseptiin liittyvät tuotteet