Pekoniin käärityt lohipalat, sinappista lohikastiketta ja vihreää salaattia

Leikkaa lohi annospaloiksi. Mausta kevyesti suolalla ja mustapippurilla sekä sitruunamehulla. Kääri lohipalojen ympärille pekoniviipaleet. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Revi salaatti ja rucola haarukkapaloiksi. Sekoita salaatin ainekset ja mausta öljyllä, sitruunamehulla sekä ripauksella suolaa ja pippuria.

Tarjoa lohipalat salaattipedillä Sinappisen lohikastikkeen kera.

Kommentoi

Ainekset
4 annosta
600-700 g lohifileetä
suolaa ja mustapippuria
1 sitruunan mehu
8 viipaletta pekonia
salaattiin:
1 ruukku vihreää salaattia
1 ruukku rucolaa
kourallinen tuoretta tilliä
1 rkl oliiviöljyä
1 rkl sitruunan mehua
suolaa ja mustapippuria
tarjoiluun:
n. 100 g (1/2 rasiaa) Hyvä Apaja Sinappista Lohikastiketta