Lipeäkalaa ja juustokastiketta

Valmista lipeäkala pakkauksessa olevan ohjeen mukaan.

Juustokastike
Mittaa kastikkeen aineet ja mausteet kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen ja keitä hiljaa poreillen 3-5 minuuttia. Tarkista maku.

Annoksessa lisäksi
Bataatti-lanttupyree: survo tai soseuta kypsät kasvispalat, sekoita joukkoon suolaa, pippuria ja nokare voita tai margariinia.
Kuullotettu fenkoli-purjo: kuumenna öljy pannussa ja kuullota fenkoli- ja purjoviipaleet pannussa, miedolla lämmöllä sekoitellen, kunnes fenkoliviipaleet ovat lähes kypsiä. Älä ruskista. Mausta suolalla, pippurilla, valkoisella balsamicolla ja yrttisilpulla.

Kommentoi

Ainekset
4-6 annosta, valmista kastiketta 3 dl
1 pkt (noin 1 kg) Chipsters Lipeäkalaa
Juustokastike:
2 1/2 dl maitoa
2 rkl voita tai margariinia
2 rkl vehnäjauhoja
100 g sulatejuustoa pilkottuna (Koskenlaskija maustamaton)
suolaa
jauhettua muskottipähkinää
musta- tai valkopippurirouhetta
Katso myös nämä reseptit: