Lämpimät savukirjolohi-toastit ja sokeriherneitä

Sekoita tuorejuuston joukkoon sinappi ja sitruunamehu. Irrota savukirjolohiviipaleista nahka. Voitele paahtoleivät maustetulla tuorejuustolla ja kokoa toastit fetajuusto-, savukirjolohi- ja tomaattiviipaleista. Paista toastit tilkassa oliiviöljyä molemmin puolin paistinpannulla. Leikkaa kolmioiksi ja tarjoile naposteluherneenpalkojen kanssa.

Sekoita sulatettujen sokeriherneiden joukkoon öljy, sitruunamehu ja ripaus suolaa. Tarjoa sokeriherneet lämpimien toastien kanssa.
 

Kommentoi

Ainekset
4 annosta
50 g maustamatonta tuorejuustoa
1 tl sinappia
2 tl sitruunamehua
200 g (1 pkt) Chipsters Pippuri Savukirjolohiviipaleita
8 kpl isoja täysjyväpaahtoleipäviipaleita
100 g fetajuustoa viipaleina
1 iso tomaatti viipaloituna
tilkka oliiviöljyä paistamiseen
tarjoiluun:
200 g pakastesokeriherneitä (tai kesällä tuoreita)
1 rkl oliiviöljyä
2 tl sitruunamehua
ripaus suolaa
Katso myös nämä reseptit: