Kylmät graavilohi-perunavartaat

Grillaa keitettyihin uusiin perunoihin hyvä pintaväri. Grillaa myös limetin puolikkaat leikkuupinta alaspäin karamelisoituneen ruskeaksi.

Pujota varrastikkuihin peruna ja ala pujottaa väliin graavilohiviipaletta, sitten taas peruna jne. Mausta vartaat ripauksella sormisuolaa ja hienonnetulla tillillä. Purista vartaille vielä paahdettua limetin mehua. Viimeistele sinappi-hunaja-tillikastikkeella.

Kommentoi

Ainekset
4-6 annosta
500 g keitettyjä pieniä uusia perunoita
1 limetti puolitettuna
170 g Chipsters Graavilohiviipaleita sinappi-hunaja-tillikastikkeella
ripaus sormisuolaa
hienonnettua tuoretta tilliä
Sinappi-hunaja-tillikastiketta (Graavilohipakkauksessa erillinen kastikepussi)
8 varrastikkua
Katso myös nämä reseptit: