Kirjolohipyörykät tomaatti-chilikastikkeessa ja pastaa

Kuullota hienonnettu sipuli, valkosipuli ja chili pehmeäksi rypsiöljyssä kattilassa. Lisää paprikajauhe ja tomaattipyree. Kuullota vielä hetki. Lisää sitten tomaattimurska ja loput mausteet. Anna kastikkeen hautua miedolla lämmöllä n. 20 minuuttia. Lisää tarvittaessa tilkka vettä. Soseuta halutessasi kastike sauvasekoittimella ja lisää kirjolohipyörykät kastikkeeseen kuumenemaan. Tarjoa keitetyn pastan kanssa.

Kommentoi

Ainekset
4 annosta
300 g Hyvä Apaja Kirjolohipyöryköitä
kastike:
2 rkl rypsiöljyä
1 sipuli hienonnettuna
3 valkosipulin kynttä hienonnettuna
1 punainen chilipalko hienonnettuna
1 tl paprikajauhetta
2 rkl tomaattipyreetä
1 prk tomaattimurskaa
2 rkl sokeria
2 rkl balsamiviinietikkaa
suolaa
mustapippuria
1 dl tuoretta basilikaa
tarjoiluun:
400 g pastaa

Katso reseptiin liittyvät tuotteet