Katkarapuleivät kahdella täytteellä

Thai-leivät:

Valuta katkaravut. Leikkaa halutessasi isommat katkaravut kahtia. Sekoita joukkoon currytahna, hunaja, limetin mehu ja ruohosipulisilppu.

Pilko paprika, mangoviipaleet ja chili pieniksi kuutioiksi. Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paahda leivät ja muotoile veitsellä neliöiksi. Levitä päälle täytettä.

Toast skagen -leivät:

Valuta katkaravut. Leikkaa halutessasi isommat katkaravut kahtia. Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paahda leivät ja muotoile veitsellä neliöiksi. Levitä päälle täytettä.

Tämän reseptin on suunnitellut ja kuvannut Kinuskikissa: www.kinuskikissa.fi

 

Kommentoi

Ainekset
12 + 12 kpl
Thai-leivät:
12 ruispaahtoleipäviipaletta
1 prk (170 g) katkarapuja liemessä
1 tl punaista thai currytahnaa
1 tl hunajaa
1/2 limetin mehu
3/4 dl ruohosipuliasilppua
1/2 punainen paprika
1/2 tlk (à 225 g) mangoviipaleita
1 chili
Toast skagen -leivät:
12 vehnäpaahtoleipäviipaletta
1 prk (170 g) katkarapuja liemessä
100 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl smetanaa
1 dl majoneesia
3/4 dl tillisilppua
1 rkl sitruunamehua
1 dl Dijon-sinappia
valkopippuria