Itämaiset kalapyörykät kookos-curryliemessä ja nuudeleita

Hienonna chilipalko. Kuumenna öljy kattilassa ja lisää currytahna sekä hienonnettu chili. Kuullota hetki ja lisää sitten sitruunaruohotahna ja inkivääritahna sekä kookosmaito ja vesi. Mausta kalakastikkeella, limen mehulla ja tarvittaessa suolalla. Lisää liemeen nuudelit ja hetken päästä kalapyörykät. Hauduta kunnes kalapyörykät ovat kuumia. Tarjoa heti.

Kommentoi

Ainekset
4 annosta
1 punainen tuore chilipalko
2 rkl ruokaöljyä
1 rkl punaista currytahnaa
2 tl sitruunaruohotahnaa
2 tl inkivääritahnaa
4 dl kookosmaitoa
4 dl vettä
2-3 rkl kalakastiketta
1 limen mehu
(suolaa)
n. 200 g nuudeleita
300 g Chipsters Itämaisia kalapyöryköitä