Helpot herkkusuupalat

Levitä näkkileipien päälle tunturi- ja katkarapusalaattia. Laita päälle pienet salaatinlehden palat.

Leikkaa graavilohiviipaleista muutaman sentin levyisiä suikaleita. Kieritä rullalle. Laita katkarapuleipien päälle lohirullia ja koristele tillillä.

Laita riistaleipien päälle cocktailkurkkuja ja ohuita kevätsipulin siivuja.

Tämän reseptin on suunnitellut ja kuvannut Kinuskikissa: www.kinuskikissa.fi

Kommentoi

Ainekset
4-5 annosta
Katkarapu-lohisuupalat:
14 pyöreää ruisnäkkileipää
1 prk (200 g) Hyvä Apaja katkarapusalaattia
jääsalaattia
4 viipaletta Hyvä Apaja graavilohta
tilliä
Riistasuupalat:
14 pyöreää ruisnäkkileipää
1 prk (200 g) Hyvä Apaja tunturisalaattia
lollo rosso -salaattia
cocktailkurkkuja
kevätsipulia