Grillattua endiiviä ja kylmäsavulohta

Poista endiiveistä mahdollisesti huonot uloimmat lehdet pois ja leikkaa ne yhteensä kahdeksaksi lohkoksi.

Mausta lohkot kevyesti suolalla ja mustapippurilla. Kääri jokaisen lohkon ympärille viipale kylmäsavulohta (isoimmat viipaleet voi tarvittaessa puolittaa).

Grillaa lohkot nopeasti kauttaaltaan kuumassa grillissä. Nostele lohkot vadille ja purista päälle sitruunamehua.

Tarjoile vaikkapa alkupalana rapuchiliaiolin kanssa.

Kommentoi

Ainekset
4 annosta
2 pientä endiiviä lohkoina
mustapippuria
suolaa
150 g Hyvä Apaja Kylmäsavulohiviipaleita
1 sitruunan mehu
1 prk Hyvä Apaja Rapuchiliaiolia
Katso myös nämä reseptit: