Graavikirjolohi-saaristolaisleipäsalaatti

Leikkaa saaristolaisleipäviipaleet kuutioiksi ja paista ne voissa rapeiksi. Kaada kuutiot lautaselle talouspaperin päälle hetkeksi odottamaan.
Pese ja halkaise kurkku. Poista siemenet esimerkiksi pikkulusikalla ja leikkaa viipaleiksi. Sekoita hienonnettu tilli kurkkuviipaleiden ja saaristolaisleipäkrutonkien joukkoon. Jaa seos pienille lautasille ja asettele päälle graavikirjolohiviipaleet. Sekoita kastikkeen ainekset toisessa kulhossa ja lusikoi salaatille. Koristele tillinoksilla ja tarjoile heti.

Kommentoi

Ainekset
4 annosta
4 viipaletta saaristolaisleipää
1 rkl voita
½ kurkku
1 dl tuoretta tilliä hienonnettuna
1 pkt (100 g) Hyvä Apaja Graavikirjolohiviipaleita
Kastike:
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl valkoviinietikkaa
0,5 tl Dijon- sinappia
ripaus sokeria
ripaus suolaa ja mustapippuria
Koristeluun:
tilliä

Katso reseptiin liittyvät tuotteet

Katso myös nämä reseptit: