Taatusti tuoretta

Lähellä saaristomeren luonnonvesiä ja pyyntipaikkoja valmistamme taatusti tuoreet tuotteet. Valtaosa Suomen luonnonvesiltä pyydetystä tai altaissa kasvatetusta kalasta tulee ulommalta saaristomereltä. Olemme ainoa suomalainen kalanjalostaja, jonka tuotantolaitokset sijaitsevat Ahvenanmaalla, lähellä viljely-, kasvatus- ja kalastusalueita. Käsittelemme kalat Maarianhaminassa – kalan matka pyyntivesistä jatkojalostukseen on mahdollisimman lyhyt.

Kalan käsittelyssä yhdistämme pitkän kokemuksen myötä syntyneen kalankäsittelytaidon sekä uusimman teknologian mahdollisuudet. Kalan jäähdyttäminen heti pyynnin jälkeen ja tarkkaan suunniteltu, katkeamaton kylmäketju sekä kalan säilyvyyttä edistävät pakkausmenetelmät takaavat tuotteidemme ensiluokkaisen laadun. Uskallammekin väittää, että kalavalmisteemme ovat tuoreempia kuin suurin osa kalatiskeillä myytävistä tuotteista. Jo maku kertoo sen; Chipsters on yhtä kuin tuoreus.

Noudatamme toiminnassamme VTT:n hygieniaklinikan kanssa kehitettyä omavalvontajärjestelmää. Edellytämme tavarantoimittajiltamme omavalvontajärjestelmien ja laatustandardien noudattamista, ja varmistamme tämän säännöllisillä auditoinneilla.

Artikkelit - tuoreustietoa