Uusia kalaosaajia taloon

Kehitysjohtaja Jyrki Normaja
Ostopäällikkö Jarmo Niskanen

Ab Chipsters Food Oy on rekrytoinut lisää osaajia riveihinsä. Panostamme kalatuotteisiin tuoreen pakatun kalan tila- ja laiteinvestoinneilla sekä vähittäiskaupan uuden Hyvä Apaja -brändin rakentamisella.

Kala-alan osaajat Jyrki Normaja ja Jarmo Niskanen vahvistavat Chipstersin tiimiä elokuusta 2015 alkaen.

Kehitysjohtaja Jyrki Normaja (47) on tehnyt yli 20-vuotisen uran elintarviketeollisuudessa, suurimman osan kala-alalla. Chipstersillä hän vastaa hankinnasta, logistiikasta ja tuotannosta sekä niiden kehittämisestä.  Vapaa-ajallaan Jyrki harrastaa lintuja, luontoa ja valokuvausta. Jyrkin ottamia kauniita kuvia voi käydä kurkkaamassa osoitteessa http://jyrkinormaja.1g.fi/kuvat.

Ostopäällikkö Jarmo Niskanen (45) on tehnyt koko pitkän uransa kala-alan parissa. Hän vastaa tuoreista kaloista ja on vahvasti mukana koko toimitusketjun kehittämisessä. Jarmo viettää vapaa-aikansa suunnistuksen, hiihdon, mökkeilyn ja veneilyn parissa ja kasvattaa vaimonsa kanssa kahta teini-ikäistä poikaa.

- Me luomme nyt yhdessä Hyvä Apajasta vahvan kotimaisen, laadukkaita kala- ja äyriäistuotteita tarjoavan brändin ja vahvistamme entisestään asemaamme  yhtenä maan johtavista kalanjalostajista. Jarmon ja Jyrkin vuosikymmenten kokemus siivittää meidät varmasti menestykseen, kommentoi toimitusjohtaja Timo Vetriö.

Ajankohtaista

23.03.2016
27.11.2014
21.08.2014