Toukokuu on kevään juhlaa

Coquus vaniljajäätelö
Coquus raparperisorbetti
Coquus appelsiinisorbetti
Coquus ruispatonki

Toukokuussa valo saa tilaa ja kesä kutkuttelee kulman takana. Pohjoisen kansa osaa pimeän vuodenajan jälkeen arvostaa kautta, jolloin lämpö ja aurinko ovat läsnä. Niinpä toukokuu on juhlan aikaa.

Käsityö näkyy ja maistuu

Lisäaineettomuus, tuotteiden alkuperä, pienet valmistuserät ja luonnolliset raaka-aineet. Siinä muutamia avainsanoja tämän päivän kuluttajien toiveissa. Kun ruoan alkuperästä ja sisällöstä kohistaan yhä enemmän, kotimaisten aitojen tuotteiden kysyntä kasvaa ja hyvällä valikoimalla voi erottua kilpailijoista. Käsintehdyillä Coquus-tuotteilla saa pöydän juhlavaksi ja hyvällä laadukkaalla valikoimalla mukavasti kesän kynnyksellä lisämyyntiä kassaan. Tuotteiden takana on intohimoisesti laatuun ja makuun suhtautuva Petri Laukontaus.

Juureen leivottu leipä elää nousukautta ja yhä useampi kuluttaja tietää, mikä ero on leivällä ja leivällä. Gourmet-laatuiset Coquus-leivät on leivottu juureen ja tuoreisiin luomujauhoihin.  Esimerkiksi upea maalaisleipä valmistuu hitaasti ja huolella kolmessa päivässä ja sopii erinomaisesti juhlapöydän kruunuksi. Raaka-ainevalinnat ja käsityön kyllä näkee ja maistaa.

Makeaa tarjottavaa aurinkoisiin päiviin saa Coquus-jäätelöistä ja –sorbeteista, jotka valmistetaan käsin aidoista ja puhtaista raaka-aineista. Jälkiruoat tuovat katteellista lisäkauppaa,  jäätelövalikoiman hinta-laatu –suhde on hyvä ja helposti asiakkaalle perusteltavissa. Sekä herkkusuu että vastuullisuutta pohtiva asiakas kuulee mielellään, että tuotteet on valmistettu kotimaisista marjoista, Saloniemen tilan vuohenmaidosta ja luomukaakaopavuista valmistetusta reilun kaupan suklaasta. Koko Coquusin valikoimalla on nyt valtakunnallinen jakeluverkko – ja näissä tuotteissa on mahdollisuus myös toiveiden mukaiseen asiakaskohtaiseen räätälöintiin.

Kata kevään juhlapöytään vaikkapa näitä Coquus-valikoiman tuotteita:

Raparperisorbetti

Mustikkajäätelö

Puolukkajäätelö

Vuohenmaitojäätelö

Appelsiinisorbetti

Vaniljajäätelö

Suklaajäätelö

Omenasorbetti

Mansikkasorbetti

Vehnä-ruispatonki

Ruispatonki

 

 

Ajankohtaista

23.03.2016
27.11.2014
21.08.2014