Tavataan Gastro-messuilla 19. – 21.3.2014

Gastro-messut on Suomen johtava HoReCa-alan  ammattitapahtuma. Gastro-messut järjestetään joka toinen vuosi maaliskuussa. Tänä vuonna messujen teemana on Street Food ja Lähiruoka.

Olemme messuilla mukana ja meidät löydät osastolta 6b66. Osastollamme esittelemme äyriäis- ja tuontikalavalikoimaa sekä Ahvenanmaan saariston herkkuja ja Porvoon herkkukeittiön uutuustuotteita. Myös uudistettuun verkkokauppaamme voi tutustua ja saada henkilökohtaista opastusta tilauksien tekemiseen sitä kautta. Tule tapaamaan meitä messuille!

Gastron Parhaat – kilpailu

Gastro Parhaat –konseptin tarkoituksena on esitellä messukävijöille helposti ja nopeasti alan uutuuksia.  Raati valitsee Gastron Parhaisiin 5-10 tuotetta tai palvelua, jotka esitellään ennen messuja medialle ja sitten tietysti myös maaliskuun Gastro-messujen kävijöille. 2012 Gastro-messuilla yrityksemme tuotevalikoimaan kuuluva Coquus-jälkiruokakonsepti valittiin ainoana elintarvikkeena Gastron Parhaiden joukkoon.

Tällä kerralla olemme ilmoittaneet Gastron Parhaisiin raadin ihasteltavaksi ja arvioitavaksi Chipsters UHP-hummerit: "Parhaat palat" eli UHP Hummerin pyrstö- ja saksilihat sekä UHP Hummeri halkaistuna

Gastro Helsinki –messujen aukioloajat ovat:

Keskiviikko 19.3.2014 klo 10 – 18

Torstai 20.3.2014 klo 10 – 18

Perjantai 21.3.2014 klo 10 – 17

Gastro-messujen ohjelmassa:

20.3. Vuoden Kokki, Vuoden tarjoilija ja Vuoden Hovimestari –kilpailut

21.3. Kouluruokakilpailu

Ohjelma-alueella eli Stagella on juontajina Sikke Sumari, Jyrki Sukula ja Risto Mikkola.

Näyttelyn lisäksi tarjolla on paljon erilaisia seminaareja.

Ajankohtaista

23.03.2016
27.11.2014
21.08.2014