Olemme mukana Gastro-messuilla 16.-18.3.2016

Osastolla 6m69 esittelyssä on Fifax-kiertovesikasvatus sekä ahvenanmaan kirjolohi.
Osastolla 6m78 esittelemme Chipstersin ja A. Kasténin lihavalikoimaa.

Suomen johtava horeca-alan ammattitapahtuma Gastro Helsinki 2016 levittäytyy Helsingin Messukeskuksen halliin numero 6 ensi viikolla 16.-18.3. Messut ovat avoinna keskiviikkona ja torstaina 10 -18 ja perjantaina 10 -17.

Chipsters on mukana messuilla kahdella eri osastolla: 6m69 -osastolla huomion keskipisteenä tulee olemaan korkealaatuinen, ahvenanmaalainen kirjolohi ja messuvieraille esitellään lisäksi Fifax kiertovesikasvatuslaitosta. Kylmälaitevitriineihin tulee esittelyyn Maarianhaminan kalatehtaan kirjolohituotteet tuoreena, savustettuna ja jalosteina.

6m78 -osastolla esitellään Chipstersin ja A. Kasténin lihatuotevalikoimaa teeman "Laatulihaa läheltä" ja "Ratkaisut ammattilaiselta ammattilaiselle" mukaan. Esille tulevat mm. ylikypsät härän-, porsaan- ja karitsanniska, häränrinta, uunikylki, sous vide broilerinrinta, savustettuna karitsanpaisti ja ankanrinta sekä tuoremakkarat chorizo ja salsiccia, maksamakkarat, salamit ja kypsät makkarat. Maistatukseen lihatuotteista on valittu poro- ja chorizosalami sekä ahvenanmaan karitsamakkara. Lihaosastolla on myös kuvauspiste, jossa voi ottaa itsestä lammas-selfien. Kävijät voivat jakaa omia lammaskuviaan Instagram-tilillä #chipstersgastro, jonne tullaan julkaisemaan myös muita kuvia messupäivien aikaan.

Ajankohtaista

23.03.2016
27.11.2014
21.08.2014