Muumi kalanapit ja fileekalapuikot - laadukkaita lastentuotteita arjen ruokapöytään

Muumi Kalanappi 200 g
Nuuskamuikkusen kalanappivartaat
Muumi Fileekalapuikko 250 g
Hattivatit muusipedillä
Chipsters Pastöroidut mädit
Chipsters pakastemädit
Chipsters Mätikastike
Chipsters Skagenröra
Chipsters Cavi-artit

Hauesta tehdyt Muumi kalanapit ja MSC-sertifioidut Muumi fileekalapuikot edustavat uutta Chipstersin kalatuotesarjaa, joka tulee kauppoihin syyskuussa 2014. Kalatuotteiden paketeissa ja verkkosivuilla seikkailevat ikisuosikit, Muumi-sarjan hahmot.

Muumi kalanapit ovat pieniä hauenlihasta valmistettuja jauhekalapihvejä, joissa on mausteena mm. pinaattia ja sitruunapippuria. Perheen pienimpien suuhun sopivat napit ovat herkullisia ja sopivan miedon makuisia. Mukava pyöreä muoto houkuttelee maistamaan ja napeista voi valmistaa myös vaikkapa kivannäköisiä vartaita kasvisten kanssa.

Kalanapit ovat valmiiksi kypsiä tuotteita, jotka lämmitetään nopeasti uunissa syöntivalmiiksi. Kalanapit löytyvät kauppojen kylmäaltaista ja –kaapeista. Tuote on laktoositon, maidoton ja gluteeniton, ja tietysti ruodoton. Kalanapit myydään 200 g pakkauksissa ja ne on valmistettu Chipstersin Ahvenanmaan kalatehtaalla.

Kalapuikot ovat usein lapsille ensimmäisiä miellyttäviä kosketuksia kalatuotteisiin. Muumi fileekalapuikoilla haluamme tarjota herkullisen vaihtoehdon, joka ottaa huomioon sekä MSC-merkityn kestävän kalastuksen että laadun. Siksi kalapuikot valmistetaan fileestä eikä jauhetusta kalasta. Mukavien ja tuttujen hahmojen avulla lapsi oppii iloisissa tunnelmissa syömään  monipuoliseen ruokavalioon kuuluvaa kalaa.

Muumi fileekalapuikot valmistetaan MSC-sertifioidun alaskansein fileistä.  Uutuus on esikypsytetty pakaste, jonka voi lämmittää uunissa, paistinpannulla tai uppopaistamalla. Kalapuikot on tehty kalafileestä ja kuorrutettu vehnäjauhoilla ja mausteilla. 10 kappaleen pakkauksissa myytävät kalapuikot ovat laktoosittomia ja maidottomia.

Muumihahmot seikkailevat myös verkkosivuilla www.chipsters.fi/muumi, joille on ideoitu kalanapeista ja –puikoista erilaisia kokeilemaan innostavia annoksia. Reseptit ja niiden mielikuvitukselliset tarinat ja nimet on tarkoitettu innostamaan lapsia myös ruoanlaittoon yhdessä vanhempiensa kanssa. Verkosta voi lukea vaikka miksi Pikku Myy innostui tekemään Pikku Myyn kalapiirakkaa tai millainen ihme on Vilijonkan kalapuikko-kuppikakku.

Muumi-kalanappien ja –kalapuikkojen lisäksi syksyllä esitellään useita herkkupöytään ja arkilautaselle sopivia uutuustuotteita:

Chipsters pastöroidut kirjolohenmädit ovat pastöroimalla käsiteltyjä uusia mätituotteita. Pastöroidun mädin maku ei eroa tuoreesta käsittelemättömästä mädistä, ja rakenne on kiinteää ja kaunisrakeista. Avaamaton pakkaus säilyy 0 - 3 asteessa 6 kk valmistuksesta. Tuoteperheessä on 100 ja 200 gramman pakkaus kirjolohenmätiä ja 100 gramman pakkaus kylmäsavustettua kirjolohen mätiä.

Muita syksyn uusia mätituotteita ovat 125 gramman pakkauksissa myytävät pakastetut kirjolohenmäti, kylmäsavustettu kirjolohenmäti ja muikunmäti. Muikunmäti tulee kauppoihin lokakuun aikana.

Äyriäisten, kasvisten sekä kylmän kalan kanssa tarjottavaksi tulee syksyllä Chipsters Porvoon Herkkukeittiössä valmistettu Chipsters Mätikastike. Majoneesipohjainen mätikastike myydään 200 gramman pakkauksessa ja se on laktoositon ja gluteeniton.

Chipsters Skagenröra sopii esimerkiksi alkupalapöytään leivän päälle tai arkiruokana uuniperunan kanssa. Majoneesipohjainen katkarapuherkku on valmistettu Chipsters Porvoon Herkkukeittiössä ja se on laktoositon sekä gluteeniton. Tuote myydään 200 gramman pakkauksessa.

Chipsters Cavi-art Merilevävalmisteet ovat merilevästä valmistettuja mädin tyyppisiä tuotteita, jotka sopivat kala-allergikoille. Lisäksi musta ja keltainen Cavi-art sopivat myös vegaaniruokavalioon. Mustaa, keltaista ja punaista Cavi-artia voi käyttää mädin tapaan esimerkiksi kastikkeissa, majoneeseissa, voileipäkakuissa ja terriineissä. Tuotteet eivät värjää ja ne myydään 110 gramman pakkauksessa.

Ajankohtaista

23.03.2016
27.11.2014
21.08.2014