Maku on tärkein myös kiireisinä kausina

Maukkaat herkkusuupalaleivät loihdit helposti Chipsters Katkarapusalaatin (66744) tai Tunturisalaatin (66756) päälle.
Tarjoa Chipsters Parsa-parmesanterriini (10282) kylmänä juhlapöydässä tai paistettuna pääruoan lisäkkeenä.
Tarjoa Chipsters Hollandaisekastiketta (66376) kalan tai parsan kera.
Chipsters Punasipulihilloke ( 66555) antaa väriä ja makua salaatteihin, hampurilaisiin, leipiin ja liharuokiin.

Loppukevään ja alkukesän aika tuo mukanaan suuret ja pienet juhlat, jotka työllistävät juhlapalveluja, ravintoloita ja kahviloita. Kiireisinä kausina valmiit tuotteet ja puolivalmisteet ovat usein keittiöiden pelastajia – kunhan ne vain maultaan ja laadultaan vastaavat sitä, mitä keittiö haluaa asiakkailleen tarjota.

Chipsters-tuotemerkin kastikkeiden, terriinien ja salaattien takaa löytyy Chipstersin oma porvoolainen Herkkukeittiö, joka tekee tuotteet hyvistä raaka-aineista ja maku edellä.

-Herkkukeittiön raaka-aineet ovat laadukkaita ja huolella valittuja, ja meille esimerkiksi jäljitettävyys on asia, josta emme tingi. Me tiedämme aina, mistä raaka-aineemme ovat tulleet, ja kun tuoteturvallisuus on lähtökohtaisesti kunnossa, voimme keskittyä täysillä tuotteiden makuun, kertaa avainasiakaspäällikkö Niklas Idström.

Herkkukeittiön tuotekehitys seuraa jatkuvasti trendejä ja kuuntelee ravintoloita. Valikoimissa on klassikoita ja tämän hetken hittituotteita, jotka kehitetään trendeihin ja asiakkaan toiveisiin sopiviksi. Yksi kevään varmoista klassikoista on laadukas ja herkullinen hollandaise-kastike, joka helpottaa parsa-ajan kiireitä.

Kevään kiinnostavimmat Herkkukeittiössä valmistetut Chipsters-uutuudet ovat monikäyttöisiä tuotteita. Terriineistä Idström nostaa esiin parsa-parmesaaniterriinin ja artisokka-vuohenjuustoterriinin, joista molemmat on kehitetty käytettäväksi sekä kylmänä juhlapöydässä että kevyesti paistettuna pääruoan lisäkkeenä. Kaikkien terriinien kokoa on ravintoloiden pyynnöstä hienosäädetty niin, että ne pysyvät houkuttelevan näköisenä viimeiseen viipaleeseen saakka.

-Valmiiden tai puolivalmiiden tuotteiden käyttö on järkevää silloin, kun kapasiteetti on kiristetty äärimmilleen. Kunhan tuote on valmiiksi herkullinen ja laadukas, tuunaamalla ja yhdistämällä jokainen keittiö pystyy tarjoamaan myös kiireisenä kautena omannäköistä ruokaa, Idström muistuttaa.

Katso myös 5 vinkkiä Herkkukeittiöstä ja tutustu kesän juhlakattausten parhaimpiin makuihin klikkaamalla alla olevaa Kesäherkut-esitettä:

Ajankohtaista

23.03.2016
27.11.2014
21.08.2014