Luomu Lastut maistuvat nyt myös rosmariinille

Kevään 2013 uutuus: Luomu Lastu Rosmariini
Kevään 2013 uutuus: Luomu Lastu Poimutettu
Luomu Lastut olivat mukana Luomu- ja lähiruokamessuilla Helsingin Messukeskuksessa 26. - 28.4.2013

Vuosi sitten markkinoille tuotu luomuperunalastuperhe on täydentynyt uutuuksilla tänä keväänä.

Uudet rosmariinilla maustetut Luomu Lastut sekä poimutetut Luomu Lastut on valmistettu luomuperunasta, -mausteista ja -auringonkukkaöljystä perinteisellä kettle cooking- eli uppopaistomenetelmällä. Luomulaatuiset perunalastut kiinnostavat erityisesti kuluttajia, jotka arvostavat hyvää makua, puhtaita raaka-aineita ja huolellista valmistusprosessia.
- Olemme saaneet erinomaista palautetta tuotteistamme. Maku ja valmistusmenetelmästä johtuva erityinen rapeus ja tuoreuden tuntu ovat näiden tuotteiden ostajille tärkeää. Luomu on merkittävä lisäarvo tuotteillemme: luomu tuotantotapana puhuttelee vastuullisista valinnoista ja laadusta kiinnostunutta kuluttajaa. Nykyään etsitään luomuvaihtoehtoja jo kaikissa tuoteryhmissä, ei enää pelkästään maidoissa ja kananmunissa, kertoo tuotepäällikkö Nina Pärssinen Chipstersiltä.

Piknik-koriin ja lisäkkeeksi
Uutuudet tulevat markkinoille vapun aloittaman piknik- ja kevätjuhlakauden kynnyksellä.
- Halusimme luoda kaksi erilaista tuotetta lastujen ystäville. Rosmariinilastut ovat gourmet-tyylisiä perunalastuja, jotka sopivat juhlahumuun, mutta myös esimerkiksi kesäisten grilliruokien lisäkkeeksi. Ne on suunniteltu pitäen mielessä aikuiset laatutietoiset herkuttelijat. Rosmariinilastumme ovat toistaiseksi ainoat laatuaan maamme markkinoilla, ja niissä on aito rosmariinin maku, kertoo tuotepäällikkö Nina Pärssinen.
Kevään toinen uutuus, poimutetut Luomu Lastut taas tuo vaihtoehdon Suomen suosituimpaan perunalastukategoriaan. Kettle cooking -uppopaistomenetelmä tekee näistä poimuista aivan erityisiä: rapeuden takaavaa keittotapaa ei Euroopassa ole ennen poimutetuissa lastuissa käytetty. Poimuluomulastut ovat erinomaisia juhla- ja leffailtanaposteltavia, joiden poimuihin uppoaa mukava määrä herkullista dippiä.

 

Ajankohtaista

23.03.2016
27.11.2014
21.08.2014