Ålandsmejeriet juustoviipaleissa on saariston maku

Chipstersin HoReCa-tuotevalikoima on täydentynyt neljällä uudella herkullisella Ålandsmejerietin viipalejuustolla: Ålands Edam, Ålands Special, Ålands Kungsgård ja Ålands Pommern. Viipalejuustot myydään kilon pakkauksissa.

Ålandsmejerietin juustot valmistetaan ahvenanmaalaisten maidontuottajien maidosta, jolle ominainen, saaristolainen maku syntyy Ahvenanmaan kalkkipitoisen maaperän rikkaasta kasvistosta. Monessa kilpailussa palkittujen juustojen raaka-aine on Euroopan huipputasoa; keskimäärin 97 % ahvenanmaalaisesta maidosta kuuluu korkeimpaan mahdolliseen laatuluokkaan. Tuotteiden ainoa jakelija HoReCa-sektorilla manner-Suomessa on Chipsters.

- Hyvä maku taataan sillä, että maito ostetaan tiloilta, joilla tuotanto on laadukasta ja pienimuotoista. Lisäksi juustojen valmistuksessa otetaan huomioon ympäristövastuu. Kuljetusmatkat ovat lyhyitä ja tuotannossa käytetään omassa voimalassa tuotettua biokaasua, joka ei lisää kasvihuoneilmiötä ja vähentää öljy- ja jätekuljetuksia sekä jätteiden jatkokäsittelyä, kertoo HoReCa-myyntipäällikkö Susanna Paavilainen.

Chipstersin tuotevalikoimasta löytyvät nämä Ålandsmejeriet viipalejuustot
ÅLANDS EDAM: Ålandsmejerietin ensimmäinen juusto, joka on valittu vuonna 2002 lajissaan Suomen parhaaksi juustoksi.
ÅLANDS SPECIAL: perinteinen, murukoloinen kermajuusto. Lajissaan se palkittiin Suomen parhaana vuonna 2006.
ÅLANDS KUNGSGÅRD: pyöreäkoloinen juusto, jonka maku on mieto, täyteläinen ja aromikas. Voittaja erikoisjuustojen sarjassa ”Suomen paras juusto 2008” -kilpailussa.
ÅLANDS POMMERN: goudajuuston ahvenanmaalaisversio, jonka kypsytysaika on 2 kk pidempi kuin tavallisilla goudajuustoilla. Pommern on palkittu parhaana kotimaisena juustona vuonna 2010.

Ajankohtaista

23.03.2016
27.11.2014
21.08.2014