Laatulihaa ja joustavaa palvelua

Chipstersin lihatarjooman vahvuuksia ovat monipuolisuus, joustavuus, nopeus ja laadukkuus. Tuorelihavalikoimaan kuuluvat niin lihat kuin kypsät erikoisjalosteet, kuten vaikkapa makkarat, savulammas ja porsaan uunikylki.

- Chipsters lupaa olla niin palveleva kuin ketteräkin: me pystymme toimittamaan tuoreen lihan 24 tunnin toimitusajalla. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että  jos tänään tilaa aamuyhteentoista mennessä vaikkapa täysin räätälöidyn kokoiset pihvit, me toimitamme ne käsin leikattuina tilaajalle jo huomenna, kertoo tuotepäällikkö Jarco Koskivuori.

Nopea toimitusaika ja käsinleikkaamisen tuoma joustavuus antavat asiakkaille mahdollisuuden suunnitella ruokalistaa juuri oman asiakaskunnan näköiseksi.

- Samasta tuotteesta toimitamme tarvittaessa vuorokauden varoajalla oikeanlaiset palat niin päiväkotiin, edustuskeittiöön kuin vanhainkotiinkin.

Tuorelihan lisäksi Chipstersin lihavalikoimissa on tarjolla mm. herkullisia ja laadukkaita erikoisuuksia Ahvenanmaalta: luomu-kasvatetun ahvenanmaanlampaan karitsanlihaa ja ylämaankarjaa. Molemmissa omintakeisissa lihoissa maistuvat laidunmaiden mineraalipitoinen maaperä sekä luonnonlaidunten villit yrtit.

Katso tästä pdf-tiedostosta tuorelihavalikoimamme:

Ajankohtaista

23.03.2016
27.11.2014
21.08.2014