Kuukauden kasvot: esittelyssä Chipstersin tekijöitä

Jarco koskivuori, tuotepäällikkö
Katja Miettinen, Porvoon herkkukeittiön tuotekehittäjä
Petri Mononen, logistiikkapäällikkö
Tuotanto-operaattori Stanislaw Kolodziejczyk
Ostopäällikkö Reijo Vainionpää
Tukkumyyjä Jani Hakkarainen lastensa kanssa kalassa sadesäällä
Avainasiakaspäälliköt Niklas Idström vasemmalla, Nina Joukainen keskellä ja Mats Sjöblom oikealla
Susanna Paavilainen, HoReCa-myyntipäällikkö

MARRASKUUN CHIPSTERS-KASVO

Kuka olet? Olen Jarco Koskivuori. Perheenisä, jonka veri vetää merelle aina kun mahdollisuus tulee.

Mitä teet työksesi? Toimin tuotepäällikkönä osto-osastolla Chipstersin Keravan toimipisteessä. Olen aiemmin toiminut myös lyhyen aikaa myynnissä sekä pidemmän rupeaman varastolla.

Mikä työssäsi on kaikista parasta? Uudemmat tuoteryhmät, kuten HeVi, jonka parissa oppii uutta ihan joka päivä! Meidän myyjät ovat ihan huippuja, heidän kanssaan on hienoa kohdata haasteet ja onnistumiset joka päivä!

Kerro vielä paras Chipsters-herkkusi! Chipsters-tuotteista ehdottomasti oman tehtaan savukalat, ja lisäksi kaikki tuoreet simpukat ja äyriäiset.

LOKAKUUN CHIPSTERS-KASVO

Kuka olet? Olen Katja ”Kata” Miettinen, kolmen adoptoidun koiran touhukas omistaja jolle vapaa-aika ei tuota ongelmia. Päivät täyttyvät töiden jälkeen omien koirieni kanssa touhuamisella, aktiivisella eläinsuojelujärjestön työllä sekä opiskelulla.

Mitä teet työksesi? Toimin Porvoon Herkkukeittiössä tuotekehittäjänä. Pienessä organisaatiossamme riittää puuhasteltavaa niin tuotekehityksen kuin esim. laatujärjestelmän parissa. Päivät ovat erilaisia, mikä lisää työn mielekkyyttä ja työssä jaksamista. Herkkukeittiön eri toiminnot ovat tulleet hyvinkin tutuiksi reilun 11 vuoden työrupeaman jälkeen.

Mikä työssäsi on kaikista parasta? Onnistumiset, haasteista selviytymiset, loistava tiimityö ja asiakkailta saama positiivinen palaute.

Kerro vielä paras Chipsters-herkkusi! Tuore ruisleipä, höystettynä skagenröra-katkarapuherkulla, graavilohi siivuilla, tillillä ja sitruunalla. Blini muikunmädillä, sipulilla, tillillä ja smetanalla…  Totuuden nimissä: listaa voisi jatkaa loputtomiin!

SYYSKUUN CHIPSTERS-KASVO

Kuka olet? Olen Petri "Pete" Mononen, perheessäni on vaimo 4 lasta ja koira. Harrastan metsästystä laidasta laitaan sekä kalastusta, mm. vetouistelua, verkkopyyntiä ja satunnaisesti nuottausta. Lomat ja viikonloput kuluvat siis mökillä harrastusten ja muun puuhastelun merkeissä.

Mitä teet työksesi? Olen logistiikkapäällikkö Chipstersillä. Vastuualueinani ovat kuljetukset, varastot, verkko- ja viestintäyhteydet, sekä paljon muutakin. Työuraa tähän mennessä 18 vuotta yrityksen palveluksessa.

Mikä työssäsi on kaikista parasta? Haasteiden voittaminen asiakkaan parhaaksi!

Kerro vielä paras Chipsters-herkkusi! Kaikki kala eri tavoin valmistettuna. Sekä kunnon hampurilainen lisukkeineen: pihvi ylämaankarjasta, Coquusin leipäjuureen ja luomujauhoihin leipomat hampurilaissämpylät, tuoreet maukkaat vihannekset ja herkullinen kastike.

TOUKOKUUN CHIPSTERS-KASVO

Kuka olet? Olen Stanislaw Kolodziejczyk, tuotanto-operaattori kalapyörykkälinjalla.

Minkälainen on Chipsters-työhistoriasi? Olen työskennellyt pyörykkälinjalla liki 9 vuotta. Joskus teen töitä myös muilla osastoilla kalatehtaalla, esimerkiksi varastossa tai pakkausosastolla.

Mikä työssäsi on kaikista parasta? Parasta työssäni on, kun asiakkaat tykkäävät tuotteista joita valmistamme, sekä työkaverit.

Kerro vielä suosikkisi Chipsters-herkuista! Tietysti lohipyörykät, joita valmistan itse. Pidän myös paljon meidän lämminsavustetusta buffet-lohifileestämme.

HUHTIKUUN CHIPSTERS-KASVO

Kuka olet? Olen Reijo Vainionpää, Ab Chipsters Food Oy:n ostopäällikkö

Mitä teet työssäsi?  Kolmenkymmenen vuoden kokemuksella toimenkuvani on kasvanut melko laajaksi. Minulla on kokonaisvastuu Chipstersin hankinnoista, ja lisäksi teen päivittäin hankintoja tuontitavaroista. Hankinta-alueenani ovat Pohjoismaat, Keski-Eurooppa, Kauko-Itä ja Pohjois-Amerikka.

Mikä siinä on kaikista parasta? Hyvät työkaverit tietysti, ja kaikki mikä liittyy ruokaan ja elintarvikkeisiin.

Kerro vielä paras Chipsters-herkkusi! Tässä annos, joka maistuu varmasti: Tuoretta Ahvenanmaan parsaa, Buffet-savulohta ja graavilohta, lohiunelma-terriiniä, Skånen sinappisilliä ja kirjolohen mätiä. Ja vielä lisäksi jäämerensalaattia.

MAALISKUUN CHIPSTERS-KASVO

Kuka olet? Olen Jani Hakkarainen, Jyväskylän maalaiskunnassa ensirääkäisy tullut ja Vaajakoskelle kotiutunut. Aika menee arkea pyörittäessä, sekä vapaa-ajalla rakkaan kalastusharrastuksen parissa.

Mitä teet työssäsi? Työkseni puhua pölpötän puhelimessa ja kauppaan meidän laajaa ja onnekseni myös laadukasta horeca-tuotevalikoimaa ympäri Suomea. Tapaan asiakkaitamme messuilla ja silloin tällöin myös asiakkaiden toimipisteissä.

Mikä työssäsi on kaikista parasta? Kyllähän työ kuin työ on mukavaa silloin, kun kokee onnistuvansa. Ja myyntimiehelle on tärkeää, että asiakas saadaan luottamaan ja kokemaan myös onnistumisia meidän palveluistamme. Hyvän työyhteisön merkitystä ei voi liikaa korostaa, ja minulla on hyvä tehdä töitä täällä Jyväsjärven maisemissa.

Kerro vielä paras Chipsters-herkkusi! Meillä on niin paljon hyviä tuotteita, että en voi parasta sanoa. Jos joka päivä maistan meiltä 5 eri tuotetta, taitaa mennä vuosia, ennen kuin kaikki maistettu. Ja meillehän on taas tullut sinä aikana uutuuksia sama määrä taas lisää.

HELMIKUUN CHIPSTERS-KASVOT

Keitäs te olette? Olemme Chipstersin HoReCa-avainasiakaspäälliköt: Nina Joukainen, Mats Sjöblom ja Niklas Idström

Mitä teette työssänne? Autamme asiakkaita, teemme sopimuksia, pohdimme oikeita tuotevalikoimia ja kuuntelemme tarkasti asiakkaan toiveita. Viemme viestiä eteenpäin tuotekehitykseen ja pidämme asiakkaidemme tarpeista huolta.

Mikä työssänne on kaikista parasta? Arvostamme kaikki valtavasti ruokaa ja asiakkaitamme. Parasta on, kun löydämme asiakkaan kanssa oikeita ratkaisuja siihen, miten me voimme täyttää heidän tarpeensa tuotetarjoomallamme.

Kerro vielä paras Chipsters-herkkusi!
Nina: Oman kalatehtaan savulohi ja kotimaiset varhaisperunat.
Mats: Tuoreet äyriäiset ja ahvenanmaanlampaan luomukaritsa.
Niklas: Käsinkuoritut katkaravut, Ahvenanmaan nieriä ja Ahvenanmaan sadon tuore parsa.

TAMMIKUUN CHIPSTERS-KASVO

Kuka olet ja mitä teet työksesi? Olen Susanna Paavilainen, titteliltäni myyntipäällikkö, HoReCa

Mikä työssäsi on kaikista parasta? Asiakkaat ja Chipsters-joukkue

Kerro vielä paras Chipsters-herkkusi! Ahvenanmaan kirnuvoissa paistetut ahvenet ja uunijuurekset, kruunattuna tietysti Porvoon Herkkukeittiön aidolla majoneesilla.

Ajankohtaista

23.03.2016
27.11.2014
21.08.2014