Kesäterveiset kaikille yhteistyökumppaneillemme

Kesäterveiset Chipstersin toimitusjohtajalta Timo Vetriöltä

Kesä on lähtenyt liikkeelle sekä helteillä että viileillä säillä. Tässä juhannusta lähestyttäessä kesälomat alkavat koputella nurkan takana ja nyt on aika lähettää kaikille kiitokset kuluneesta keväästä. Jatketaan kesänkin yli samaan malliin, laitetaan kaikki itsemme kunnolla peliin ja taistellaan tämä Suomen talous yhdessä ylös!

Ahvenanmaan saaristo ja sen herkut kuuluvat erottamattomasti paitsi työhöni, myös kesääni. Vietän koko kesän mökilläni Pohjois-Ahvenanmaalla. Sieltä on lyhyt matka töihin – kauppa ei onneksi lakkaa kesäksikään ja teen töitä koko kesän pientä matkaa lukuun ottamatta. Kesä on kesää töistä riippumatta: mökille saapuessani työpäivän jälkeen olen heti rennossa lomatunnelmassa.

Lomatunnelmiini kuuluvat myös tietysti saariston herkut. Se taitaa olla ammattitauti. Lautaselleni kasaan esimerkiksi käsinkuorittuja liemikatkarapujamme, ylämaankarjan jauhelihaa tai tuoretta hedelmäsalaattia. Ravintolaan mennessäni taas pidän huolta, että valitsen paikat, joissa ruoka tehdään raaka-ainetta arvostaen, ajatuksella ja rakkaudella.  Tiedän teidän kaikkien arvostavan samoja asioita!

Nauttikaahan Suomen kesästä ja hyvästä ruoasta yhdessä rakkaidenne kanssa. Viimeistään taas lomakauden jälkeen tavataan työn merkeissä ja laitetaan pyörät kunnolla pyörimään!

Nyt Chipstersin uutiskirje pitää kuukauden loman ja ilmestyy taas elokuussa.

Kesäarvoitus: Arvaa, mikä tarkoittaa tuo japanilainen merkki, joka näkyy Timon kuvan vasemmassa reunassa taustalla. Lähetä arvauksesi ja yhteystietosi sähköpostilla info@chipsters.fi. Oikein arvanneille lähetämme kesäisen yllätyspalkinnon.

Ajankohtaista

23.03.2016
27.11.2014
21.08.2014