Jean Gallen on nimitetty Ab Chipsters Food Oy:n varatoimitusjohtajaksi

TAPAA MEIDÄT: ESITTELYSSÄ JEAN GALLEN

- Kuka olet ja mitä teet Chipstersillä?

Olen Jean Gallen ja talon uusi varatoimitusjohtaja. Vastuullani on Chipsters Foodin myynti ja markkinointi.

- Mistä tulit taloon ja millainen on urapolkusi ollut tähän saakka?

Olen tehnyt pitkän uran myynnissä ja markkinoinnissa. 90-luvulla olin Chiquitalla pohjoismaisissa tehtävissä markkinointijohtajana ja Ruotsin, Norjan ja Tanskan maajohtajana. Aika opetti minulle paljon PT-kaupasta ja yhteistyöstä kaupparyhmien kanssa.

Viimeiset 15 vuotta olen katsellut alaa mainostoimiston ruorista: johdin JWT Suomea, joka on tehnyt yhteistyötä Chipstersin kanssa jo vuodesta 2006. 15 vuoden aikana ehdin olla mukana lukemattomissa vähittäiskaupan ja HoReCan asiakkuuksissa ja nähnyt monen yhtiön tapoja tehdä niin myyntiä kuin markkinointiakin. Mainostoimistovuosilta ammennan paljon hyviä kokemuksia ja käytäntöjä nykyiseen työhöni.

- Mitkä asiat innostavat sinua Chipstersissä?

Talo on minulle tuttu mainonnan ja markkinoinnin suunnittelun osalta. Myynnin rakenteesta ja tuotteista on paljon uutta opittavaa. Ja joka päivä tosiaan oppii jotain uutta. Nyt jo muutamia viikkoja taloon tutustuttuani minulla on tunne, että meillä on paljon käyttämätöntä potentiaalia.

Meillä on iloinen ja positiivinen meininki joka on onnistumisen kannalta ratkaisevan tärkeää. ”Best on seafood” –on haaste, joka innostaa erityisen paljon. Uskon vahvasti, että meillä on tähän pääsemiseen erittäin hyvät edellytykset. Eikun hihoja käärimään ja tekemään!
 

Ajankohtaista

23.03.2016
27.11.2014
21.08.2014