Herkuttele lipeäkalalla modernilla tavalla!

Tarjoa lipeäkalan kastikkeena vaihteeksi juustokastiketta
Sitruuna-timjamikastike on todella juhlava ja herkullinen kastike
Taidolla tehty risotto on moderni lisuke lipeäkalalle
Fetakuorrutettua lipeäkalaa kannattaa todellakin kokeilla. Nam!

Lipeäkala on ollut perinteinen joulupöydän herkku pitkään. Vanhoina aikoina sen valmistus on aloitettu useita viikkoja ennen joulua. Nykyisin tämä maukas, rasvaton ja helposti valmistettava herkku löytyy hyvin varustettujen ruokakauppojen kalatiskiltä. Lipeäkalan ystävät eivät halua joulua odotella, vaan he haluavat kattaa tämän herkun pöytään heti sesongin alussa loka-marraskuun vaihteessa. Nyt kannattaa muidenkin heittää omat ennakkoluulot romulaatikkoon ja kokeilla lipeäkalatarjoilua omassa keittiössä.

Syksyn 2012 uutuuksina Chipsters on tuonut markkinoille kaksi todella laadukasta lipeäkalapakkausta kaupan hyllyyn. Tarjoamme kuluttajille nahallisen lipeäkalan noin 1 kg:n pakkauksessa ja sen lisäksi annospakatussa, mikrokypsennyspakkauksessa olevan nahattoman lipeäkalapalan. Molemmissa pakkauksissa lipeäkala on ruodotonta, siimapyydettyä molvaa Koillis-Atlantilta.

Perinteisesti lipeäkala tarjoillaan uunissa kypsennettynä valkokastikkeen, herneiden ja perunoiden kera. Reseptisivuiltamme löydät uusia vinkkejä lipeäkalatarjoiluun. Kokeile lipeäkalan tarjoilussa vaihteeksi juustokastiketta tai aivan huippuhyvää sitruuna-timjamikastiketta. Tai tarjoa lipeäkalan lisukkeena perunan sijaan herkullista risottoa. Todella maukas ja kokeilemisen arvoinen on myös fetakuorrutettu lipeäkala.

Ajankohtaista

23.03.2016
27.11.2014
21.08.2014