Gastro-messuilla osastollamme asiantuntijoita, saariston herkkuja ja uusia makuja

Chipsters on mukana maaliskuun Gastro-messuilla 19. – 21.3. Gastro-osastollamme 6b66 pääsee joka päivä tapaamaan tavarantoimittajiemme asiantuntijoita. Järjestämme myös tuotemaisteluita ja tapaat meitä chipstersläisiä livenä. Esittelemme koko messujen ajan osastolla tuontikala- ja äyriäisvalikoimaa sekä Porvoon herkkukeittiön tuotteita. Lisäksi esillä on saariston herkkuja: Ålands Trädgårdshallenin esikäsittelyt juurekset ja vihannekset, luomu ahvenanmaanlampaan karitsan lihaa ja ylämaankarjaa. Tervetuloa tutustumaan!

Keskiviikko 19.3.

Osastollamme vierailee Dick Gustafsson. Hän on ylämaankarjan kasvattaja Ahvenanmaalta, ja osaa kertoa kaiken tästä omalaatuisesta karjarodusta. Porvoon herkkukeittiöstä paikalla on tuotekehittäjä Katja Miettinen.

Maistatamme cocktailpyörykkää ylämaankarjanlihasta Porvoon herkkukeittiön punajuuri-piparjuurisalaatin kanssa. Lisäksi tarjoamme maistiaisia Porvoon herkkukeittiön  parsa-parmesanterriinistä skagenröran kera.

Torstai 20.3.

Torstaina voi osastollamme keskustella Pascal Francoisin kanssa. Hän tulee Pittman Seafoodsilta ja esittelee UHP-hummereiden saloja. Lue lisää UHP-hummerista täältä: "Parhaat palat = hummerin pyrstö- ja saksilihat ja halkaistu hummeri.

Lisäksi paikalla on valtavaa tietomääräänsä jakamassa kouluttaja  Ilona Miglavs tuontikala- ja äyriäistoimittajaltamme Hanssonsilta.

Maistiaisina tarjoamme UHP-hummeri amuseja ja oman kalatehtaan savukalaa sekä Porvoon herkkukeittiön remouladekastiketta.

Torstaina tapaamme osastollamme myös ruokabloggaajia, jotka pääsevät testaamaan osterinavaustaitojaan Ilona Miglavsin ja keittiömestarimme Mats Sjöblomin kanssa.

Perjantai 21.3.

Pascal Francoisin voi tavata osastollamme edelleen perjantaina. Lisäksi paikalla on tuottajamme Maija Häggblom. Hän kasvattaa ahvenanmaanlampaita Bussön saarella.

Maistiaisina tarjoamme pulled ahvenanmaanlampaan luomukaritsaa artisokka-vuohenjuustoterriinin kera ja käsinkuorittua katkarapua mätikastikkeen kanssa.

Esittelemme koko messujen ajan osastolla myös tuontikala- ja äyriäisvalikoimaa sekä Porvoon herkkukeittiön tuotteita. Lisäksi esillä on saariston herkkuja: Ålands Trädgårdshallenin esikäsittelyt juurekset ja vihannekset, luomu ahvenanmaanlampaan karitsan lihaa ja ylämaankarjaa. Tervetuloa tutustumaan!

Huom! Maistiaisia on tarjolla osastolla vain rajoitetun ajan.

Ajankohtaista

23.03.2016
27.11.2014
21.08.2014