Äyriäisten aika

Liemirapuja
Kuohkea simpukkakeitto
Hummeria ja basilikarisottoa
Pankofriteerattu merirapu

Syksy on äyriäisten aikaa. Meren herkkujen saatavuus on taas kuuman kesäkauden jälkeen hyvä, ja pitkät syysjuhlaperinteet, kuten elonkorjuujuhlat, rapukekkerit ja venetsialaiset houkuttavat ihmisiä yhteisten pöytien ääreen. Niinpä koko syksy talvikauteen saakka on erinomaista aikaa paitsi raputeemalle, myös ostereiden, simpukoiden ja erilaisia rapujen tarjoamiseen. Niiden pariin on helppo kerätä asiakkaita viettämään iltaa hyvässä seurassa ja rennosti seurustellen.

Chipstersillä on laaja valikoima tuoreita simpukoita ja ostereita sekä tuoreita ja keitettyjä herkkuja kotimaisista ravuista hummereihin. Lisäksi valikoimaa täydentävät pakastetut tuotteet kuten hummerit, kuningasravut ja jättikatkaravut.

- Kiinnostavia tuotteita äyriäisvalikoimassamme ovat esimerkiksi elävät kampasimpukat kuoressa, jotka tulevat Norjasta. Niillä saa ruokaan erityisyyttä, näyttävyyttä ja hiukan luksuksen henkeä. Elävät hummerimme tulevat Kanadasta Hollantiin, jossa ne viettävät vähintään viikon vesialtaassa levähtäen matkan rasituksista ennen tuloa Suomeen. Näin voimme taata, että myymämme tuotteet ovat ensiluokkaisessa kunnossa, kertoo tuotepäällikkö Jarco Koskivuori.

Tässä pientä esimerkkilistausta äyriäisvalikoimastamme:

  • Tuoreet liemituotteet: katkaravut, käsinkuoritut katkaravut, jättikatkaravut, ravunpyrstöt
  • Tuoreet elävät ja keitetyt: kotimaiset ravut, katkaravut keitettynä, meriravut keitettynä, taskuravut keitettynä, hummeri elävänä ja keitettynä, simpukat elävänä (sinisimpukka, sydänsimpukka, partaveitsisimpukka), osterit, kampasimpukanliha
  • Pakasteäyriäiset: hummerit, katkaravut, jättikatkaravut, kuningasravut, simpukat

Kysy yhteyshenkilöltäsi lisää, ideoidaan yhdessä herkulliset äyriäistarjonnat!
 

Ajankohtaista

23.03.2016
27.11.2014
21.08.2014