Ahvenanmaan makuja tarjolla Helsinki-Vantaan lentoaseman Fly Inn Restaurant & Deli ravintolassa

Kirjolohicarpaccio, voissa haudutettua parsaa ja Kastelholm-juustolastuja
Voissa paistettua ahventa, äyriäiskakkua, Ål-Meister-kastiketta ja perunakompottia
Ahvenanmaan pannukakkua ja vaniljajäätelöä

Helsinki-Vantaan lentoaseman lippulaivaravintola Fly Inn Restaurant & Deli on julkaissut uuden HelsinkiMenun, joka tuo lentomatkustajien ulottuville Ahvenanmaan saariston puhtaat aromit. Uuden menun on suunnitellut ahvenanmaalainen keittiömestari Michael Björklund. Chipsters on mukana  raaka-ainetoimittajana tässä Suomen lentoasemaravintoloiden ensimmäisessä keittiömestarivierailussa.
Uuden menukokonaisuuden jokaiseen ruokalajiin kiteytyy suomalaisen saaristokeittiön olemus höystettynä huolella valituilla viineillä. Alkuruokana tarjottavaan kirjolohicarpaccioon Björklund on yhdistänyt voissa haudutetun parsan Kastelholm-juustolastujen kera. Annosta täydentämään on valittu Sileni Cellar Selection Pinot Gris, Sileni Estatesilta, Hawkes Bay:stä, Uudesta Seelannista. Pääruokana Björklund tarjoaa voissa paistettua ahventa, äyriäiskakkua ja omistamansa Tjudön tislaamon Ål-meister-liköörillä maustettua kastiketta. Pääruoan seuraksi on valittu Chablis Les Vénerables Vielles Vignes. Kokonaisuuden kruunaa tietysti Ahvenanmaan pannukakku ja vaniljajäätelö.
Keittiömestari Piia Järvenmäki kertoo olevansa iloinen saadessaan mahdollisuuden työskennellä arvostamansa mestarin kanssa. "Björklundin suunnittelemat HelsinkiMenut antavat tiimilleni ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua ahvenanmaalaismestarin ruokafilosofiaan ja makumaailmaan."
Björklundin kevätkesän HelsinkiMenu on tarjolla Fly Inn Restaurant & Delissä 25.4.--25.6. ja sitä seuraava myöhäiskesän versio on saatavilla 26.6.--27.8.

Ajankohtaista

23.03.2016
27.11.2014
21.08.2014