5 vinkkiä Herkkukeittiöstä

1. Käytä hollandaise-kastiketta korostamaan maukkaiden Ahvenanmaan varhaisperunoiden ja savukalan aromeja.

2.  Punasipulihilloke on tämän kauden suosikkituote. Kokeile sitä kylmien ruokien koristeena, tanskalaistyyppisissä voileivissä ja grilliruokien lisäkkeenä.

3. Ahvenanmaan arvolihat ansaitsevat laadukkaat lisäkkeet. Grillatun ylämaankarjan seuraksi sopii täyteläinen bearnaise-kastike.

4. Majoneesikastikeet maistuvat aina. Mausta neutraali, laadukas valmismajoneesi perinteisesti sitruunalla, tyylikkäästi kaikkien himoitsemalla srirachalla tai kokeilevasti matcha-jauheella.

5. Käytä terriinejä luovasti! Erityisesti juustoa sisältävät terriinit sopivat erinomaisesti myös kalan ja lihan lisäkkeiksi tai osaksi herkullista kasvisannosta.

Ajankohtaista

23.03.2016
27.11.2014
21.08.2014